14 abr 2007, 0:09

Вече не 

  Poesía
634 0 4

Как да кажа, че вече не те обичам?...
Как да излъжа себе си,
както лъжа всички други?...

Вече изгубих надежда да съм с теб!...
Вече не плача за теб, не и със сълзи!...
Вече не те сънувам, не и всяка нощ!...
Вече не!...

Виждам любовта в очите на друг
и той върви до мен сега...
Знам, че няма да ме нарани,
защото той обича ме така,
както ти не можеш да обичаш никоя...

Как да ти простя за болката,
която ти ми причини?...
Как да те изтръгна от душата си?...
Вече забравих мечтите си с теб!...
Вече не искам да те срещам!...
Вече не мисля за теб всяка секунда!...
Вече не!...
Друг прегръща ме сега
и гали моите ръце!...
Знам, че той е истински,
защото все още вярва в живота,
вярва в нас и в нашето бъдеще...

                                                                                                        14.Април.2007

© Цвета Лазарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Е, щом е така няма за каво да се притесняваш и продължавай да пишеш все такива истински и красиви стихове!!!
  • благодаря за пожеланията
  • Поздрави,мила!
    Искрен стих!
    Радвам се,че си намерила истинската любов!
    Пази я!
    Ти заслужаваш!
  • браво.явно е писано от сьрце.много е добро
Propuestas
: ??:??