31 ago 2007, 22:11

Вече не ! 

  Poesía
418 0 0
Обичах те, но вече не!
Целувах те, но вече не!
Жадувах те, но вече не!
Прощавах ти, но вече не!
Страхувах се, но вече не!
Преструвах се, но вече не!
Кротувах си, но вече не!
За мене беше въздух и вода, за мене беше огън и земя, за мене беше всичко на света, но вече не!!!

© Ди - Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??