Aug 31, 2007, 10:11 PM

Вече не ! 

  Poetry
417 0 0
Обичах те, но вече не!
Целувах те, но вече не!
Жадувах те, но вече не!
Прощавах ти, но вече не!
Страхувах се, но вече не!
Преструвах се, но вече не!
Кротувах си, но вече не!
За мене беше въздух и вода, за мене беше огън и земя, за мене беше всичко на света, но вече не!!!

© Ди - All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??