31.08.2007 г., 22:11 ч.

Вече не ! 

  Поезия
416 0 0
Обичах те, но вече не!
Целувах те, но вече не!
Жадувах те, но вече не!
Прощавах ти, но вече не!
Страхувах се, но вече не!
Преструвах се, но вече не!
Кротувах си, но вече не!
За мене беше въздух и вода, за мене беше огън и земя, за мене беше всичко на света, но вече не!!!

© Ди - Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??