27 oct 2007, 21:58

вече не искам.. 

  Poesía » De amor
572 0 3
Вече не искам луна,
и звездите не ща,
нека има за другите,
имам теб - и деня, и нощта...

© Пролетен Бриз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??