Oct 27, 2007, 9:58 PM

вече не искам.. 

  Poetry » Love
570 0 3
Вече не искам луна,
и звездите не ща,
нека има за другите,
имам теб - и деня, и нощта...

© Пролетен Бриз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??