Вече нямам дъщеря...
(посвещавам това стихотворение на
„несъществуващите"деца, лишени
от 25-те лева подаяние!...)
Вече нямам дъщеря!
Загубих я в законите фалшиви...
Не е кат другите деца,
но другите, дали са тъй щастливи?...
Щипнаха... От „многото"пари
с които гаврят се и днеска,
че взимаме заплати, може би?...
В абсурдната ни „жизнь"- гротеска...
Наказаха и моето дете,
тъй както хиляди, мнозина.
И ням въпрос в очите се чете!...
Спестиха ли за лимузина?...
Дечица мили... "Незаконни"...
животът ви е пълен със обрати!
Сирачета на мащеха законна...
Дръжте се за мама и за тати!...
p.s. Дъщеря ми е жива и здрава, разбира се...
Да са живи и здрави всичките ни деца!
Ще ги отгледаме, въпреки "грижите" на бездушниците!
Весели празници на всички!
© АГОП КАСПАРЯН Todos los derechos reservados