13 may 2006, 21:08

Вече знам 

  Poesía
700 0 1
Научих това,
което ти нямаше доблест да споделиш,
научих това,
което предпочете ти да замълчиш.
За пръв път пред мен
твоя истински образ разкри,
но за последен... за последен път ще ме раниш!...

© Лилия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Финалът е супер. Може четвъртият ред да стане "което ти предпочете да премълчиш".
Propuestas
: ??:??