May 13, 2006, 9:08 PM

Вече знам 

  Poetry
697 0 1
Научих това,
което ти нямаше доблест да споделиш,
научих това,
което предпочете ти да замълчиш.
За пръв път пред мен
твоя истински образ разкри,
но за последен... за последен път ще ме раниш!...

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Финалът е супер. Може четвъртият ред да стане "което ти предпочете да премълчиш".
Random works
: ??:??