Тихо на пръсти ще стъпвам
в роба ефирна и с боси крака,
до леглото ти аз ще потръпвам
със протегната, топла ръка.
Лицето ти с поглед ще галя,
със нежност щя стопля плътта,
в сърцето ти плам ще запаля,
ще събудя с целувка страстта.
Ще пропълзя по трептящото тяло
със ласки, зовящи екстаз,
да се слеят душите ни в цяло,
опиянени до сетния час.
© Гинка Любенова Косева Todos los derechos reservados