Вечерна миниатюра
Да се отпуснем в златните лъчи
на залязващото слънце.
За да насладим
на опияняващия Дъх на вечерта
и обещанието, с което той ни примамва
да пристъпим в нежността на нощта.
Ванко Николов(Starkmaster)
© Ванко Николов Todos los derechos reservados