6 февр. 2013 г., 14:29

Вечерна миниатюра 

  Поэзия » Другая
307 0 1

Вечерна миниатюра

 

Да се отпуснем в златните лъчи

на залязващото слънце.

За да насладим

на опияняващия Дъх на вечерта

и обещанието, с което той ни примамва

да пристъпим в нежността на нощта.

 

Ванко Николов(Starkmaster)

© Ванко Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??