4 may 2010, 10:31

Вечна любов 

  Poesía » De amor
1056 0 2

Когато нощем на сцената

пея сам песента,

когато верните фенове

пеят мойте слова... 

И се раздавам тук и там,

може би не знам,

че оставам сам

с тебе, моя блян,

с твоя вечен зов,

моя дневна любов.

 

Когато съм пред публика,

с много сълзи и смях,

харесвам свойта музика

и това не е грях.

Но знам, без твоя нежен взор

просто съм актьор,

просто с мен живей,

мойта песен пей,

моя дневна любов,

моя бъди.

 

Ти, моя обич единствена,

само ти с мен си честна и искрена.

Само твойта любовна дума

ме прави по-богат

и душите ни

са обвързани     

в този свят.

 

 

Когато нощем на сцената

пея сам песента,

когато верните фенове

пеят мойте слова,

и се раздавам тук и там,

може би не знам,

че оставам сам

с тебе, моя блян,

с твоя вечен зов,

моя дневна любов.

 

© Румен Марков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??