Любов вечна,
прекрасна и неземна,
ти създаваш у мен
хем радост,
хем болка.
Съдба несломима
пред изпитания страшни
подлагаш любовта красива,
но способна е тя
и дори окови тежки
да разруши със замах единствен.
Най-ярка звезда
на небето пъстро
Зорница се нарича тя,
но в сърцето мое
и в душата тъй чиста
с радост така необятна
мога да нарека,
че Таня е моята звездица.
Тя огря
като топъл лъч
животът мой.
Любовта е вечна
и борба за нея
е нужна
да покажеш на музата твоя,
че тя е твоят свят.
Посвещавам това стихотвoрение на Таня Мир!
Автор: Даниел Кинг
© Даниел Кинг Todos los derechos reservados