Nov 25, 2020, 8:23 PM

Вечна любов (За моята любима Таня Мир) 

  Poetry » Love
273 0 0

Любов вечна,

прекрасна и неземна,

ти създаваш у мен

хем радост,

хем болка.

Съдба несломима

пред изпитания страшни

подлагаш любовта красива,

но способна е тя

и дори окови тежки

да разруши със замах единствен.

 

Най-ярка звезда

на небето пъстро

Зорница се нарича тя,

но в сърцето мое

и в душата тъй чиста

с радост така необятна

мога да нарека,

че Таня е моята звездица.

Тя огря

като топъл лъч

животът мой.

Любовта е вечна

и борба за нея

е нужна

да покажеш на музата твоя,

че тя е твоят свят.

 

 

Посвещавам това стихотвoрение на Таня Мир!

 

Автор: Даниел Кинг

© Даниел Кинг All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??