12 ago 2007, 12:43

ВЕЧНА МЛАДОСТ 

  Poesía
479 0 3
Усетих полъх приятен. На младост заприлича.
Край мен премина цвете. Най-бялото кокиче!
Част от моята душа. Май е любовта!
Разлива се в мечти. За старост нехае.
Променя се. Да забравя не желае.
Пак чиста капчица роса. Не трае.
Със жадни устни бърза. Да отпие.
Не се продава. За най-скъпата пара!
Бисерна сълза щастлива... променя света!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??