18 dic 2007, 19:49

Вечна песен  

  Poesía » Otra
695 0 5

Песен - мелодичен зов,

копнеж е впит в нея...

През хилядите стени преминава,

премахва всяка излишна пропаст със съблазън...


Пътят открива се пред нея,

лек и омаен с жарна топлина...

Звук издига се из небеса - потъмнели от нощната тъма,

слива се в едно със земната снага...


Песен пропита с ароматен спомен

на една лутаща се душица...

Миналото се е сляло в сегашния момент,

филмовите ленти се впускат в бърза надпревара...


Песен, раздаваща се от сърце за всички нас,

песен рядка...

За пореден миг се унасяме приласкани,

вкопчили се в любовната игра с всеки тон...


Ах, как мечтая да чуя този зов,

изпълнен с ритъм жаден,

стъпки да проправя през сухата трева,

а след себе си да съзерцавам водна чистота...


Последната надежда,

свещичка спотаена

търся с години...


А времето върви - не чака...

А вие открихте ли своята песен -

жар в студена самота...

© Зузка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??