5 abr 2008, 19:18

Вечни 

  Poesía
561 0 3

Не "въпреки",

а точно "за това",

че си такъв -

със теб съм

векове!

Едва ли

даже

и смъртта

ще може

да ни погребе!

© Мариана Папазикова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??