Apr 5, 2008, 7:18 PM

Вечни 

  Poetry
596 0 3

Не "въпреки",

а точно "за това",

че си такъв -

със теб съм

векове!

Едва ли

даже

и смъртта

ще може

да ни погребе!

© Мариана Папазикова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??