22 abr 2016, 21:38

Вечно лято 

  Poesía
359 0 0

Когато съм понякога сама -
рисувам сърца по изпотени прозорци,
изхранвам се с ябълки и мечти,
разхождам се по пътеки, ухаещи на смокини
и съчинявам детски имена
(адски съм добра).

 

Жаждата ми да-бъдем-неразделни е,
защото сме като море и вечно лято - 
идеални заедно, ужасно скучни разделени.

© Александра Todos los derechos reservados

Нещо кратко.

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??