22 апр. 2016 г., 21:38

Вечно лято 

  Поэзия
362 0 0

Когато съм понякога сама -
рисувам сърца по изпотени прозорци,
изхранвам се с ябълки и мечти,
разхождам се по пътеки, ухаещи на смокини
и съчинявам детски имена
(адски съм добра).

 

Жаждата ми да-бъдем-неразделни е,
защото сме като море и вечно лято - 
идеални заедно, ужасно скучни разделени.

© Александра Все права защищены

Нещо кратко.

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??