22.04.2016 г., 21:38 ч.

Вечно лято 

  Поезия
361 0 0

Когато съм понякога сама -
рисувам сърца по изпотени прозорци,
изхранвам се с ябълки и мечти,
разхождам се по пътеки, ухаещи на смокини
и съчинявам детски имена
(адски съм добра).

 

Жаждата ми да-бъдем-неразделни е,
защото сме като море и вечно лято - 
идеални заедно, ужасно скучни разделени.

© Александра Всички права запазени

Нещо кратко.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??