Когато животът си отива...
... когато душата ти отлита,
любимият седи над безжизненото тяло
и пролива горещи сълзи на раздяла...
Пред него като филм се прожектират
миговете на любов и мъка...
В него като порой се изливат
чувства на омраза гнила,
омраза, че не си до него вече,
омраза, че тялото ти на мрака Той обрече...
23.10.2010г.
© Лили Todos los derechos reservados