24.10.2010 г., 17:27 ч.

Вечност 

  Поезия
535 0 0

Когато животът си отива...

... когато душата ти отлита,

любимият седи над безжизненото тяло

и пролива горещи сълзи на раздяла...

Пред него като филм се прожектират

миговете на любов и мъка...

В него като порой се изливат

чувства на омраза гнила,

омраза, че не си до него вече,

омраза, че тялото ти на мрака Той обрече...

 

23.10.2010г.

© Лили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??