12 dic 2020, 1:15

Веднъж ти казах: " Аз съм влюбен Вечно! " 

  Poesía » De amor, Formas graves
397 0 2

Веднъж ти казах: " Аз съм влюбен Вечно... "

и не в кого да е, а в теб, любима!

 

Повярвай ми, душевно и сърдечно,

веднъж ти казах: " Аз съм влюбен Вечно... " .

 

Божествено това е... и човечно -

от любовта живот красив да има.

 

Веднъж ти казах: Аз съм влюбен Вечно... "

и не в кого да е, а в теб, любима!

© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??