8 abr 2010, 22:44

Великден 

  Poesía » Civil
462 0 0

                   ВЕЛИКДЕН

 

Екнаха камбаните! Oтвърнахме на глас:

Христос воскресе, наистина воскресе!

Преди хиляди години Той бe един от нас.

До Голгота с  мъка кръста си принесе...

 

За нас умря. Взе първородния ни грях...

Вървим.Свещите ни, като светулки.

Жив огън носим. Богатият е  сиромах.

И истината свети в най-малката къщурка...

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??