18 abr 2020, 9:13

Великден 

  Poesía » Otra
851 0 0

Исус кръста Си носеше едвам,

на главата Си - венец от тръни,

предаден от Юда, останал сам,

на кръста бе разпънат.

 

Но после Той възкръснал,

само Тома в туй се усъмни,

а Петър от Него се отрекъл,

когато съмна.

 

И вярата ни извиси,

един е Богът свят,

Който издъхна, за да ни спаси,

да спаси мнозина в тоя свят.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??