Пъстри багри и украси на великденската трапеза!
Обич и разбирателство между хората, любов и уважение.
Свят и надежда крепи нас, вярата в бог и чудвсата докосва сърцата и душите ни.
Бог ни дава утеха, закриля ни от болести и ни напъства в правилната посока у живота.
© Десислава Танева Todos los derechos reservados