19 апр. 2020 г., 18:25

Великден 

  Поэзия » Любовная
444 0 0

   Пъстри багри и украси на великденската трапеза! 

      Обич и разбирателство между хората, любов и уважение.

     Свят и надежда крепи нас, вярата в бог и чудвсата докосва сърцата и душите ни.

   Бог ни дава утеха, закриля ни от болести и ни напъства в правилната посока у живота.

© Десислава Танева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??