Apr 19, 2020, 6:25 PM

Великден 

  Poetry » Love
541 0 0

   Пъстри багри и украси на великденската трапеза! 

      Обич и разбирателство между хората, любов и уважение.

     Свят и надежда крепи нас, вярата в бог и чудвсата докосва сърцата и душите ни.

   Бог ни дава утеха, закриля ни от болести и ни напъства в правилната посока у живота.

© Десислава Танева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??