24 abr 2022, 13:36

Великден 

  Poesía » Otra
335 0 3

Възкръсна нашият Бог - Христа,

за да се спасят хората в света.

С забити пирони и венец трънен

сломи Той злото в мира тъмен.

 

Чужд на мрака, греха и лъжата,

Той дойде в името на добротата,

запали в душите на мнозина идеал,

научи ни на любов и възвишен морал.

 

Дали ние ще се спасим,

на злото дали ще устоим?

Със закрилата на небето

нека пречистим си сърцето!

 

Честит празник!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??