Възкръсна нашият Бог - Христа,
за да се спасят хората в света.
С забити пирони и венец трънен
сломи Той злото в мира тъмен.
Чужд на мрака, греха и лъжата,
Той дойде в името на добротата,
запали в душите на мнозина идеал,
научи ни на любов и възвишен морал.
Дали ние ще се спасим,
на злото дали ще устоим?
Със закрилата на небето
нека пречистим си сърцето!
Честит празник!
© Георги All rights reserved.