14 abr 2012, 20:04

Великден се задава! 

  Poesía » Para niños
459 0 1

ВЕЛИКДЕН СЕ ЗАДАВА!

 

Стоя аз под дъжда
и изпитвам свобода...

Радост чудна наближава -

Великден се задава!

 

Първо във червено,

после в синьо и зелено...

... И на всяко яйчице

нарисувах аз лице!

 

Едно е весело, засмяно,

друго - в нещо замечтано...

А пък трето е бореца,

таз година - първенеца!

 

Радост чудна наближава,

от вълнение трептя!...

- Великден се задава! -

ми нашепва пролетта...

 

 

© Ралица Костова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??