14.04.2012 г., 20:04 ч.

Великден се задава! 

  Поезия » За деца
411 0 1

ВЕЛИКДЕН СЕ ЗАДАВА!

 

Стоя аз под дъжда
и изпитвам свобода...

Радост чудна наближава -

Великден се задава!

 

Първо във червено,

после в синьо и зелено...

... И на всяко яйчице

нарисувах аз лице!

 

Едно е весело, засмяно,

друго - в нещо замечтано...

А пък трето е бореца,

таз година - първенеца!

 

Радост чудна наближава,

от вълнение трептя!...

- Великден се задава! -

ми нашепва пролетта...

 

 

© Ралица Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??