Брей, какво яйце-борец!
Мама, татко, баба, дядко -
всички като по конец
само как надви ги Владко!
Може пак да ги пребори,
ама май не им отърва...
Пък и кой какво ще стори,
щом „борецът" му е дървен.
© Борко Бърборко Todos los derechos reservados