ВЕЛИКДЕНСКО НАСТРОЕНИЕ
- Кой яйцата боядиса?
Кой изпече козунак?
На Великден замириса! -
каза малкият юнак.
В кошничка яйцата греят,
чакат празника велик,
а наблизо Врабчо пее:
- Аз съм тука! Чурулик!
© Дияна Todos los derechos reservados