4 may 2012, 12:44

Венчавка 

  Poesía
456 0 0

Камбанен звън щастливо днес звъни,

на всички хора с радост възвестява

най-хубавия ден от всички дни,

във който Бог децата ни венчава.

 

Венчава ги за радостта,

за щастието, здравето, късмета.

Венчава ги за любовта

и им постила слънчева пътека. 

 

Вървете по щастливата пътека,

деца любими, Розичка и Брад.

В живота двама все ще е по-леко

любов да бъде целият свят.

 

Със мислите си от земя далечна

най-топли чувства ще ви пращам аз.

Дано да грее обичта ви вечна,

дано и Бог да бъде с вас! 

© Роза Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??