26 ago 2007, 14:21

Верният път... (Срамът) 

  Poesía
481 0 2
Нека чуем шибания ти
план, как да оправим нещата.
Попаднали в този капан,
можем ли да рестартираме играта?
Как отново да сме добри,
да не ни сочат с пръст
и всичко да е както преди.
Просто няма да е същото...
... сега как да се извиним,
не е ли малко късно?
Никога не съм вярвала,
че ще стигнем до тук,
както и в това,
че не можем да се върнем.
Никога не сме били такива
и не са искали да си тръгнем.

© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??