2 oct 2015, 20:39

Верую 

  Poesía
244 0 1

Аз искам

винаги да съм изправен.

Това е

сложено във моя нрав.

 

И искам

на дървото да съм равен:

един път

да умирам, но пък прав!

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??