28 ago 2009, 17:46

Весел дъжд 

  Poesía » De amor
2175 0 20

С чадър ще долети дъждът,
с чадър и малка синя шапка,
а ти ще шляпаш през калта,
защото тъй си ми по-сладка!


Ще шляпам с босите крачета,
до теб притисната, в дъжда,
а с шапката ми на райета
целувката ще скрием от света.


Отсреща локвата оглежда
намръщен слънчев дъждобран
и ти си същата, и аз съм същият,
но някой пак е неразбран.

Нали разбираме се двама -
какво, че някой нас не е разбрал,
ти слънцето си ми голямо,
а аз - красивият ти, кален блян.


smile1 и Romanov

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??