25 may 2017, 23:52

Весел дъжд 

  Poesía » Para niños
3378 4 14

Как обичам

аз да тичам

в локви от дъжда!

          Леко пляскам,

          не се стряскай -

          чудо е това!

И се смея,

и лудея.

Лято е дошло!

          Виж дъгата

          във позлата

          пита ме защо

нямам шапка.

Топли капки

къпят пак деня.

          Как обичам

          аз да тичам

          в локви от дъжда!

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??