И в тази прохладна вечер Ехото шепти.
Ветровете напомнят за великите дела
на нашите предци.
Из планини и поляни
песни се пеят за тяхната изява.
Дори Природата не ще погуби
заслужената слава.
Силни и неповторими,
споменът за тях остава вечен.
Eхтящ във времето,
помъдряващ поколението.
На смърт необречен!
© Владимир Todos los derechos reservados