27 авг. 2011 г., 09:57

Ветровете на Времето 

  Поэзия » Оды и поэмы
609 0 0

И в тази прохладна вечер Ехото шепти.

Ветровете напомнят за великите дела

на нашите предци.

Из планини и поляни

песни се пеят за тяхната изява.

Дори Природата не ще погуби

заслужената слава.

Силни и неповторими,

споменът за тях остава вечен.

Eхтящ във времето,

помъдряващ поколението.

На смърт необречен!

© Владимир Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??