28 mar 2017, 8:45

Виагра 

  Poesía
222 0 0

Когато сутрин

лежа до теб гола

и косата ми е

като на горгона Медуза,

не трябва да ме поглеждаш

в очите никога,

за да не получиш

вечна ерекция.

 

Ти го каза.

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??