20 sept 2012, 19:39

Видение 

  Poesía » De amor
827 0 8

Видях разцъфнали цветя
и много, много пеперуди,
и нощ под плачеща върба
и лебед, плаващ във съня ù...

 

Видях изгубено дете,
играещо само - със вятъра.
Видях разплакано небе,
сълзи потънали във пясъка...

 

Видях изгубени слънца.
Видях изгаснали вулкани,
покрити с пепел две сърца,
нозе, обвити в стари рани...

 

Видях събудени мечти,
усмивки - галещи очите,
родени с радост - две сълзи,
море докосващо звездите...

 

... Видях и себе си във тях,
с небе оплетено в косите ти
с мечтите ми - и онзи грях...
... това видях за миг... в очите ти...

© Чавдар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??