Видение в зори
О, как прелестно цъфти,
в зората твоето лице,
създавайки илюзията, че
ново слънце се роди.
А устните рубинени и сочни,
отварят се, за да дарят света
с усмивка нежна и добра,
сякаш от ангел непорочни.
© Майк Todos los derechos reservados