10.10.2014 г., 19:39 ч.

Видение в зори 

  Поезия » Любовна
474 0 0

                            Видение в зори

 

О, как прелестно цъфти,

в зората твоето лице,

създавайки илюзията, че

ново слънце се роди.

 

А устните рубинени и сочни,

отварят се, за да дарят света

с усмивка нежна и добра,

сякаш от ангел непорочни.

© Майк Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??