20 ene 2006, 20:22

Видения 

  Poesía
1008 0 2
Поглеждам в очите ти - ти ме мразиш!
Вслушвам се в думите ти - ти ме презираш!
Надниквам в душата ти - ти ме ненавиждаш!
Поглеждам в сърцето ти и разбирам истината -
ти все още ме обичаш!

© Лора Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??