20.01.2006 г., 20:22 ч.

Видения 

  Поезия
1006 0 2
Поглеждам в очите ти - ти ме мразиш!
Вслушвам се в думите ти - ти ме презираш!
Надниквам в душата ти - ти ме ненавиждаш!
Поглеждам в сърцето ти и разбирам истината -
ти все още ме обичаш!

© Лора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??