Jan 20, 2006, 8:22 PM

Видения 

  Poetry
1032 0 2
Поглеждам в очите ти - ти ме мразиш!
Вслушвам се в думите ти - ти ме презираш!
Надниквам в душата ти - ти ме ненавиждаш!
Поглеждам в сърцето ти и разбирам истината -
ти все още ме обичаш!

© Лора All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??